nldeenhu
Töltse szabadidejét Budapest
legújabb, kizárólag lakosztályokkal
rendelkező szállodájában!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Adatvédelem - Queen´s Court Hotel*****

Az adatok védelmének irányelve

A Queen’s Court Hotel & Residence***** elkötelezte magát, hogy kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtson honlapja látogatóinak. Ehhez természetesen hozzátartozik a személyes adatok megfelelő kezelése is. Megértéssel fogadjuk érdeklődésüket arra nézve, hogy az Önök által számunkra megadott adatokat és információkat honlapunk hogyan kezeli. Ezen igényük kielégítésére állítottuk össze Önöknek az alábbiakat, mely pontok felölelik a queenscourt.hu oldal adatvédelemmel kapcsolatos fő irányelveit.

Ha a pontok áttekintését követően továbbra is marad megválaszolatlan kérdésük ezzel kapcsolatban, kérjük, küldjön emailt az welcome@queenscourt.hu címre, vagy levelet a következő postai címre:

Queen’s Court Hotel & Residence
H-1074 Budapest, Dob utca 63.

Bármilyen személyes információt, amit Ön megoszt a QueensCourt.hu-val, az adatvédelmi törvény értelmében teljes titoktartással kezelünk.

Adatkezelés

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-64314/2013.
A 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) szerint mi is kötelességünknek tartjuk az Önöktől kapott személyes információk kezelését és teljeskörű védelmét. Minden olyan szükséges biztonsági intézkedést megteszünk, amellyel megakadályozhatjuk az illetéktelen hozzáférést. Biztosítjuk továbbá, hogy az Ön hozzájárulása nélkül semmilyen személyes adata ne kerülhessen harmadik félhez.

Jogi nyilatkozat

A Hotel szolgáltatásaival kapcsolatos vitás kérdések esetén a vonatkozó magyar hatályos jogszabályok rendelkezései irányadók.

Foglalás, érdeklődés
Érkezés - Távozás:
Felnőtt Csecsemő Gyerek
Promóciós kód:
SZÉP kártya elfogadóhely

Queen’s Court Hotel and Residence Budapest